Salgs og leveringsbetingelser (Webshop)

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Johansens Maskinfabrik ApS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.                                                                                                                                                                                                                                                                       

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varer, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i  samme stand og mængde som du modtog den. Når returvaren er modtaget og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering afholdes af kunden.

Leveringstid
Vi forventer at kunne levere alle produkter inden for 3 dage, da næsten alle produkter er lagerførte. Dog forbeholder vi os ret til at kontakte kunden hvis leveringstid bliver længere pga. evt. udsolgte varer. Vi trækker først beløbet når vi sender varen. 

Betalingsmetoder
Vi modtager Dankort og kontooverførsel. Ved betaling med Dankort trækker vi først beløbet når varen afsendes. 

Aftaleindgåelse Personlige oplysninger
Ingen personlige oplysninger der registreres på Johansens Maskinfabrik bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis i Johansens Maskinfabrik databaser. Oplysningerne vil kun blive anvendt af den til hver en tid gældende ejer af Johansens Maskinfabrik og dennes medarbejdere.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet fra Epay, som er en godkendt og anerkendt udbyder af e-handelsløsninger.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos decoflame store på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Johansens Maskinfabrik,  således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Johansens Maskinfabrik. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Ultimate Web